Agenda

Ons seizoen is weer begonnen… wil je ons uitnodigen voor jullie evenement, braderie, verjaardag of ander feestje….  Neem dan gerust contact met ons op, we bekijken dan samen de mogelijkheden.

Hier kom je ons de komende tijd tegen:

15 februari 2020: Uitreiking jaarplaatjes OC
We zijn dit jaar een van de muzikale gasten tijdens
de uitreiking van de jaarplaatjes in cafe Lalalaa.  Aanvang: 13:11
20 februari 2020: carnaval in Oeteldonk 
We zijn te vinden in het Hoftheater bij de Bambergers "Veur altijd jong" 
21 februari 2020: carnaval in Oeteldonk 
In de middag dweilen we door de visstraat en Lepelstraat, je vind ons bij Bakkerij Royal, Bistro Bon en Proeflokaal 't Paultje, ook een bezoek aan Stadscafe De Basiliek staat op het programma. In de avond zijn we te vinden in het Hoftheater bij de Bambergers "Veur altijd jong" 
22 februari 2020: carnaval in Oeteldonk 
s'Morgens dweilen we door Oeteldonk, je vind ons onder andere bij Café Plaats Royaal (10:30). s'Middags zijn we traditiegetrouw bij de start van de HotsKnotsRit (12:33) en hijsen we de vlag bij de Ovidius. We sluiten de dag af in de Lepelstraat. 
23 februari 2020: carnaval in Oeteldonk 
Nu gaat het het dan echt beginnen..... s'Morgens trappen we traditiegetrouw af in t' Pumpke, hier spelen we rond 10:33 de eerste noten van de dag. Hierna kom je ons samen met de Bambergers tegen in de Intocht, dweilen we Centraal binnen, laten t' Paultje op de fundering schudden (14:30)  en brengen ook nog een bezoek aan Bakkerij Royal (15:30). 
24 februari 2020: carnaval in Oeteldonk 
We zijn al op de helft..... s'Morgens trappen we weer af in t' Pumpke, hier spelen we rond 10:33 de eerste noten van de dag. Hierna maken we ons op voor de Optocht. Na de optocht dweilen we Centraal binnen, We sluiten de dag af bij onze vrienden van de Knillespoort (16:45). 
25 februari 2020: carnaval in Oeteldonk 
Is het vandaag echt de laatste dag.... s'Morgens trappen we nog een keer af in t' Pumpke, hier spelen we rond 10:33 de eerste noten van de dag. zijn ze nog net zo zuiver als op zondag toen het allemaal begon??? Alvorens we onze opwachting maken bij de Kinderoptocht kom je ons nog dweilend door Oeteldonk tegen (Banier). Als klap op de vuurpijl tref je ons daarna bij ons eigen Kwaken met de Postkwakers.......
25 februari 2020: Kwaken met de Postkwakers 
Voor de 11de maal organiseren de kwakers van Oeteldonk hun “Kwaken met de Postkwakers”. In de foyer op de eerste etage van het hoftheater zorgen zij samen met hun muzikale gasten voor de onvervalste Oeteldonkse sfeer. Dit jaar zijn er onder anderen optredens van: De Kikvorschen, Het Groot Oeteldonks Koor, CV TieDalDee en Dorith Hentenaar. Ook de traditionele bitterbal ontbreekt niet. Aanvang: 15:11